Връщане и замяна

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. В такъв случай, трябва да попълните този формуляр ИЛИ да уведомите представител на www.modern.bg за решението си, като позвъните на или изпратите имейл на info@modern.bg. Само след като сте получили потвърждение (по телефон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

Връщането става само по куриер. Адресът за доставка е:

Велико Търново,

офис на Еконт пл. Славейков

Ер Плюс ЕООД

тел:…………….

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1.     Екипът на www.modern.bg да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.

2.    Продуктът трябва да бъде в търговски вид – в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, пран или гладен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми и следи.

3.   Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане.

Modern.bg си запазва правото да не приема върнати продукти, които не  на описаните по-горе условия.

4. Бельо и бански костюми не подлежат на връщане и замяна след тяхното окончателно закупуване.

Грешен размер и връщане на стока:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в случай на замяна, са за сметка на Купувача. Разходите по връщане на артикула- за сметка на Клиента с изключение на случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабрични дефекти. При тези случаи www.modern.bg ще понесе разходите по доставката.

Възстановяване на сумата:

В случай че желаете изцяло да върнеш закупен артикул, моля следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановени чрез наложен платеж. 

Затвори

Вход

Затвори

Количка (0)

Количката е празна Нямате продукти в количката

Modern.bg

Онлайн Магазин за дамски дрех