Тайните на италианския моден шик

d518404259cb2480c741bae3a03ede46

Италианците са пословични със своя вроден усет към модата и елегантния стил на обличане. Поради тази причина решихме да проверим как така винаги успяват да приковат погледите към себе си и да получат одобрителните коментари на околните. Карткото ни, но съдържателно проучване показа, че тайната на добрия стил е проста. Оказа се, че формулата за създаване на италианси шик се крие в детайлите. Дамите обитаващи Ботуша подбират тоалети, които пасват идеално на фигурата им, но никога не пропускат да ги допълнят с подходящ акцент. В настоящата статия ще ви предложим пет начина да освежите ежедневната си визия, за да изглежда тя безупречна и класна. Естествено, всички те са заимствани от съвременните градски принцеси на Италия!

  1. Оверсайз палтото от еко кожа с косъм напоследък е много популярно и обикновено се съчетава с по-официални дрехи. Италианските жени обаче залагат на по-нестандартен маниер и го съчетават дори със спортен аутфит. Резултатът от тази странна на пръв поглед модна еклектика е повече от приятен. Небрежно наметнатото палто ще придаде доза изисканост дори на откровенно банални облекла.
  2. На съвременната делова жена доста често ѝ се налага да облича костюм. Дали сакото ще бъде в комбинация с пола или панталон, и в двата случая трябва да си признаем, че това не е най-интересният тоалтет. Добър вариант да разнообразим леко скучния си имидж е да изберем по-ярки цветове за костюма си. Разбира се, не е препоръчително да се появите в офиса с наситено червено или електриково зелено, но пастелните и по-приглушени тонове като розово или мандарина са отличен избор. 
  3. Ако искате да впечатлите останалите с по-провокативна и актуална визия, заложете на леопардовия принт! Уловката тук е, че този десен не трябва да е основен фокус в облеклото ви. Напротив, за да избегнете излъчването на фолк певица, но същевременно да запазите сексапилността, препоръчваме аксесоари. Обувки, шал или бижута решени в леопардова шарка са напълно достатъчни за постигането на убийствен моден ефект.
  4. Шалът е един от най-достъпните, но едновременно с това най-пренебрегвани аксесоари. Ако и вие сте от дамите, които пропускат да гарнират визията си с подобен елемент, незабавно се отправете към най-близкия Мол. Предимствата на шала са многобройни, но е достатъчно да споменем ниската му бюджетна стойност и безкрайните му варианти за носене. Небрежно преметнат през шията, върху дръжката на чантата или вързан в косата, коприненият пъстър шал винаги ще ви спечели симпатии и адмирации за стила.
  5. Всяка себеуважаваща италианка притежава някакъв аксесоар в червено. Това е цветът на страстта, любовта и живота. Той придава неповторим нюанс на дързост и смелост във визията. Ето защо, малка чанта или стилето обувки в червено са наистина едни от задължителните неща в модерния дамски гардероб. Освен това, според китайския хороскоп 2016 година е годината на Огнената червена маймуна. Както личи от името ѝ, тя обича червено и ще надарявя с късмет и успех всеки, който залага на въпросния цвят…:)
Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *