Освежете пролетния си тоалет с три страхотни цветови комбинации

Processed with VSCOcam with s3 preset

В последно време модните блогъри са тези, които в най-голяма степен определят сезонните тенденции. Да, може и да звучи пресилено, но кратка справка из виртуални пространства на модерните градски момичета ще ви докаже, че е точно така. Вероятно причината се крие във факта, че голяма част от показваните тоалети по дефилетата се оказват твърде екстравагантни за ежедневието. За разлика от световните дизайнери, блогърите предлагат също толкова интересни визии, но далеч по-практични.

С наближаването на пролетта, идва и моментът за обновяване на гардероба. Преди да тръгнете на шопинг обаче е хубаво да си “сверите часовника” и да разберете кои ще са водещите цветове. За да може да сте максималано удовлетворени от покупките си ви предлагаме три цветови комбинации, с които със сигурност няма да сгрешите. Нещо повече, всички погледи ще са насочени към вас, а ласкавите коментарите относно стайлинга ви са гарантирани.

Популярният цвят горчица няма да властва само през есента на 2016 година. Също толкова актуален ще е и през пролетта, но в съчетание със тъмно синьо. Въпросната композиция е толкова приятна за окото, понеже богатият и наситен нюанс на горчицата се допълва отлично от по-наутралния тъмно син тон. Възможностите са много, но най-препоръчително е да заложите на риза или топ, украсени с бижута и аксесоари в “горчица”.

Втората цветова схема извежда на преден план цветът “камел”. Както знаете сам по себе си той не е от най-ярките и затова се нуждае от багра, която наистина изпъква. Именно тук е мястото на оранжевото, което хем ще уравновеси излъчването на тоалета ви, хем ще му придаде жизнерадостна пролетна нотка.

Едно от основните правила за сполучливо комбиниране на цветовете гласи, че тези, които в палитрата стоят един до друг си пасват чудесно. Един такъв пример е съчетанието на зелено и синьо. Може да изберете както по-приглушените им и пастелни нюанси, така и по-интензивните им оттенъци. Просто експериментирайте. Можете дори да прибавите принтове, бижута, а защо не и още един цвят под формата на червило или аксесоар.

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *